Odvetniša Družba Prostran
ADVOKATSKO DRUŠTVO PROSTRAN


Naša stručnost - Vaš uspeh

Naša stručnost  - Vaš uspeh

godina ISKUSTVA
0 +
KLIJENATA
1 +
PODNESENIH PRAVNIH ZAHTEVA ZA ISPLATU ODŠTETA I OSIGURNINA
0 +
BESPLATNIH RADIJSKIH SAVETOVANJA NA 3 RADIJSKE STANICE U SLOVENIJI
0 +
Audio Player Buttons

Advokatsko društvo prostran

zaposleni smo stručnjaci, koji se već 20 godina specializirano bavimo pravom odšteta i osigurnina. Poznajemo sudsku praksu, iskusni smo pregovarači i u datim okolnostima u najkraćem mogućem roku postižemo najveću moguću odštetu.

Odvetniška Družba Prostran - Ekipa - Kristijan Prostran - blog - druga področja dela - kontakt - nezgodna zavarovanja - poškodba na javni ali zasebni površini - poškodba pri delu - prometna nesreča - zastopanje pravnih oseb - zdravniška napaka - Odvetnik za odškodnine - višina odškodnine - zavarovanje odgovornosti zasebnika - odškodnina za poškodbo na javni površini - ničnost kreditov švicarskih frankov - odškodninska tožba - AO plus odškodnina - odškodninska odgovornost delodajalca - kdaj ni potrebno klicati policije - kako ravnati v primeru prometne nesreče - odškodninski zahtevki ZZZS in ZPIZ - Evropsko poročilo o prometni nesreči - Odškodninski zahtevek - Odškodnina za izbris - trk z divjadjo - zlom ledvenega vretenca - odškodninska tožba - nezgodna zavarovanja - Odškodnina za poklicno bolezen
Osnivač društva
EKIPA
mag. Kristijan Prostran
advokat
Sara Habat
advokatica
Blaž Trpin, mag. prava
advokatski kandidat
KOMENTARI KLIJENATA (Google)

Imel sem delovno nezgodo, kjer sem utrpel zelo hudo poškodbno. Preden sem izvedel za odv. družbo Prostran sem bil že pri nekaj različnih odvetnikih, med drugimi tudi pri eni zelo znani odv. družbi v Sloveniji. Vsi so mi obljubljali približno isti znesek s katerim enostavno nisem mogel biti zadovoljen. Zelo sem hvaležen kolegici, ki mi je povedala za gospoda Kristijana (odv. družba Prostran), ki me je lepo sprejel, bil odziven mi vse lepo razložil potem pa poskrbel da sem prejel več kot 1/3 večjo odškodnino, ki so mi obljubljali ostali. Hvala 🙂

Avgust Teraž 2021

Hvala g. Kristijan Prostran in njegova ekipa. Živim v tujini in njegove storitve uporabljam na daljavo. Tukaj lahko vidite strokovnost. Vse skupaj z e-pošto, pošto in številnimi telefonskimi klici. Poslal sem mu POA in v nekaj mesecih se je vse uredilo. VELIČASTNA HVALA in upam, da bom srečal več ljudi, kot so on/oni. Želimo vam uspešno leto in ohranite to odlično raven dela. HVALA

Yavor Ivanov 2020

Zelo priporočam,ker že precej let sodelujem z njim in bolj korektnega,sposobnega in preprostega človeka ne srečaš vsak dan-povrhu tega je pa menda edini specializiran za tovrstne zadeve oz.odškodnine(prometne,delovne,športne...) Bistvo vsega pa je v zaupanju in da niti z 1% nikoli ne podvomim v težo besed in pa končni izzid... Pa tudi razdalja ne predstavlja izziva(živim v Konjicah),saj 90% vsega uredimo preko maila in tel.pogovora-za ostalo pa se z največjim veseljem zapeljem do prestolnice 🙂

Tomi Ravnjak 2022

Toplo priporočam vsem,ki potrebujejo odvetniško pomoc! Odvetniška pisarna Prostran je naslov, kjer stranke niso samo številke, temvec si obravnavan predvsem kot človek. Pravi naslov za vsakega,ki potrebuje nasvet, pravno pomoc, prijaznost,odzivnost, in predvsem znanja in izkusenj na razlicnih podrocjih. Celotna ekipa zaposlenih delujejo zelo strokovno,prisluhnejo,obravnavajo stranko zelo profesionalno,clovesko in kar se da v krajsem casu! Danes je zelo težko priti do odvetnika, ki ne opravlja dela samo zaradi denarja, ampak tudi zato da cloveku dejansko pomaga. Iz izkusenj toplo priporocam vsakomur, ki potrebuje pomoc pri kakrsnikoli odskodnini,da se obrne na odvetnisko pisarno Prostran, nebo vam zal!

Suzana Sušak 2024

Jaz sem Bil zelo zadovoljen z njegovimi uslugami vse smo hitro rešili zato priporočam tega odvetnika vsakemu.l.p.

Besim Selman 2022

V današnjem času ko smo samo številke redko srečaš ljudi katerim nekaj pomeniš in kateri so ti pripravljeni pomagati. Kar se tiče Kristjana in njegovega dela lahko rečem da trenutno ne obstaja oseba katera je na svojem področju tako strokovna, poštena, korektna in kateri je mar za ljudi. Ostani takšen kot si.

Dušan Vickovič 2021

Najboljši odvetnik‼️ Celotni kolektiv je super

Velida Velida 2022

Hvala g. Kristijan Prostran in Vaši ekipi za vaš trud, odgovornost in prizadevno delo ! Z vsem spoštovanjem!

Darja Zgonc 13 Januar 2023

Najbolj korekten odvetnik v Ljubljani

Sergio Horvat 2021

Za pomoč sem se obrnila na to odvetniško pisarno. Tako zadovoljna nisem bila še nikjer. Lepo so me sprejeli, razložili in obravnavali. Popolnoma vsi s katerimi sem bila v stiku. Zato jih priporočam vsem, ki njihovo pomoč potrebujete.

Stefka Bukovec 2023

Res človeška odvetniška družba! Nudijo kompletno storitev od začetka do konca...vodijo in usmerjajo te skozi celoten proces...skrbijo za vsak korak. Maksimalno so se potrudili in se držali vseh dogovorov, ter popolnoma zadovoljili moja pricakovanja!

David 2021

Z odvetnikom Kristijan Prostran-om in njegovo odvetniško družbo sodelujem že vrsto let. Lahko rečem, da so na svojem področju vrhunski in jih priporočam vsakomur, ki potrebuje tovrstne storitve. Maksimalna angažiranost, strokovnost in ažurnost je prisotna od prvega kontakta z njimi, pa do samega zaključka primera. Skratka vse pohvale!!!

Kelim bektaševič 2021

Strokovnost in odzivnost na najvišjem nivoju sta vrlini, ki ju v današnjem času premorejo le največji. In Odvetniška družba Prostran brez dvoma je vzorčni primer vrhunske organizacije. Močno priporočam, da se obrnete na njih.

Niko rac 2021

Zelo strokovno in odlično opravlja svoje delo.Prisluhne stranki in se maksimalno potrudi. Priporočam vsem, ki res potrebujete odlične in strokovne odvetniške storitve da se obrnete na Gospoda Kristijana. Lp Miha

Michy 2021

Globoko priporočam vsem, ki potrebujejo odlične odvetniške storitve, da se obrnejo na g. Kristjana, ki je profesionalen, kakovosten, strokoven, terminsko prilagodljiv, vedno prisluhne svoji stranki ter se maksimalno potrudi za čim boljši izid v postopku obenem pa te vodi čez celoten postopek.

Boris Mikolič 2021

Izjemno prijazen in strokoven odvetnik, vedno na voljo za nasvet ali posvet, terminsko prilagodljiv in obvlada svoj posel. Tudi osebje prijazno in odzivno, vedno je vse potekalo brez problemov in tako kot smo bili dogovorjeni. Priporočam brez pomislekov!

Medeja kk 2021

Ažurnost, prijaznost, doslednost in vrhunska komunikacija so le nekatere izmed besed, ki bi opisale g. Kristijana Prostorana in njegovo ekipo. Nadvse zadovoljen in priporočilo vsakemu, ki rabi pravno pomoč!

Kristijan Kavšek 2023

Super je svetovanje odvetnik in vsa ekipa.

Danijela Tišma 2023

Vrhunsko kakovostna odzivnost in pripravljenost odvetnika Kristjana in njegove ekipe. Priporocam, če tudi samo za nasvet.

Mojca 007 2022

Odlično strokovno

Jan Kotnik 2023

Zelo dobra diskretna postrežba in prijazno osebje. Zelo profesionalno. Zadovoljivo.

Miha Nograšek 2022

Številka ena na svojem področju.

Miha Koveš 2021

Nadvse strokovni, prijazni, odzivni. Same pohvale, toplo priporocam vsem In vsakomur.

Anja Burja 2020

Odličen, odvetnik z veseljem priskočil na pomoč in na koncu se je tudi vse uredilo. Odvetnik na mestu.

Aleksandra Stankov 2022

Zelo strokovno mnenje. Prijaznost in pripravljenost za pomoč. Zelo priporočam Sandra

Sandra Nemec 2021

Odvetnik, ki se maksimalno angažira za stranko, pripravljen svetovati in pomagati po svojih najboljših močeh!

Adel Fejza 2021

BESPLATNO
pravno savetovanje

Nudimo vam u sledećim primerima:
   - ako ste telesno povređeni
        • u saobračajnoj nesreći, na radu, javnoj ili privatnoj površini
        • i bili ste osigurani za nezgode
        • i imali ste zaključeno osiguranje za operacije, teške bolesti
           (osim kada je potrebno dodatno mišljenje veštaka)
           i druge vrste osiguranja za telesne povrede
       • u pomorskoj nesreći (šteta, koju prouzrokuje vlasnik
           ili upravljač broda)
       • u napadu ili tučnjavi
    - ako ste žrtva lekarske greške (osim, ako je potrebno
      dodatno mišljenje veštaka)
    - ako ste kao pravno lice ili samostalni preduzetnik       pretrpeli materijalnu ili nematerijalnu štetu osim
      ako je potrebno dodatno mišljenje veštaka
    - ako ste pretrpeli štetu kao fizičko lice zbog greške stručnjaka
     raznih stručnih zvanja
    - i u drugim primerima ostvarivanja prava na odštetu, kada se advokat i       klient tako dogovore
Vaši podatci
Detaljnije opišite svoj slučaj
Nudimo vam u sledećim primerima:
   - ako ste telesno povređeni
      • u saobračajnoj nesreći, na radu, javnoj ili privatnoj površini
       • i bili ste osigurani za nezgode
       • i imali ste zaključeno osiguranje za operacije, teške bolesti (osim kada je potrebno dodatno mišljenje veštaka) i druge vrste osiguranja za telesne povrede
       • u pomorskoj nesreći (šteta, koju prouzrokuje vlasnik ili upravljač broda)
       • u napadu ili tučnjavi
   - ako ste žrtva lečničke greške (osim, ako je potrebno dodatno mišljenje veštaka)
   - ako ste kao pravno lice ili samostalni poduzetnik pretrpeli  materialnu ili nematerialnu štetu (osim, kao je potrebno dodatno mišljenje veštaka)
  - ako ste pretrpeli štetu kao fizičko llice zbog greške strručnjaka raznih stručnih zvanja
   - i u drugim primerima ostvarivanja prava na odštetu, kada se advokat i klijent tako dogovore
Vaši podatci
Detaljnije opišite svoj slučaj