Odvetniša Družba Prostran
LAW FIRM PROSTRAN


Our Expertise - Your Success

Our Expertise  - Your Success

YEARS OF EXPERIENCE
0 +
CLIENTS
1 +
SUBMITTED COMPENSATION AND INSURANCE CLAIMS
0 +
FREE RADIO ADVISORY SESSIONS ON 3 RADIO STATIONS ACROSS SLOVENIA
0 +
Audio Player Buttons

Law Firm PRostran

we employ professionals who have specialized in the field of insurance and compensation law for over 20 years. We are up to date with the case law, we are experienced negotiators and in the given circumstances we achive in the shortest possible time the maximum possible compensation.

Odvetniška Družba Prostran - Ekipa - Kristijan Prostran - blog - druga področja dela - kontakt - nezgodna zavarovanja - poškodba na javni ali zasebni površini - poškodba pri delu - prometna nesreča - zastopanje pravnih oseb - zdravniška napaka - Odvetnik za odškodnine - višina odškodnine - zavarovanje odgovornosti zasebnika - odškodnina za poškodbo na javni površini - ničnost kreditov švicarskih frankov - odškodninska tožba - AO plus odškodnina - odškodninska odgovornost delodajalca - kdaj ni potrebno klicati policije - kako ravnati v primeru prometne nesreče - odškodninski zahtevki ZZZS in ZPIZ - Evropsko poročilo o prometni nesreči - Odškodninski zahtevek - Odškodnina za izbris - trk z divjadjo - zlom ledvenega vretenca - odškodninska tožba - nezgodna zavarovanja - Odškodnina za poklicno bolezen
Founder of the company
TEAM
mag. Kristijan Prostran
Attorney at Law
Sara Habat
Attorney at Law
Blaž Trpin, mag. prava
Attorney at Law candidate
CUSTOMER REVIEWS (Google)

Imel sem delovno nezgodo, kjer sem utrpel zelo hudo poškodbno. Preden sem izvedel za odv. družbo Prostran sem bil že pri nekaj različnih odvetnikih, med drugimi tudi pri eni zelo znani odv. družbi v Sloveniji. Vsi so mi obljubljali približno isti znesek s katerim enostavno nisem mogel biti zadovoljen. Zelo sem hvaležen kolegici, ki mi je povedala za gospoda Kristijana (odv. družba Prostran), ki me je lepo sprejel, bil odziven mi vse lepo razložil potem pa poskrbel da sem prejel več kot 1/3 večjo odškodnino, ki so mi obljubljali ostali. Hvala 🙂

Avgust Teraž 2021

Hvala g. Kristijan Prostran in njegova ekipa. Živim v tujini in njegove storitve uporabljam na daljavo. Tukaj lahko vidite strokovnost. Vse skupaj z e-pošto, pošto in številnimi telefonskimi klici. Poslal sem mu POA in v nekaj mesecih se je vse uredilo. VELIČASTNA HVALA in upam, da bom srečal več ljudi, kot so on/oni. Želimo vam uspešno leto in ohranite to odlično raven dela. HVALA

Yavor Ivanov 2020

Zelo priporočam,ker že precej let sodelujem z njim in bolj korektnega,sposobnega in preprostega človeka ne srečaš vsak dan-povrhu tega je pa menda edini specializiran za tovrstne zadeve oz.odškodnine(prometne,delovne,športne...) Bistvo vsega pa je v zaupanju in da niti z 1% nikoli ne podvomim v težo besed in pa končni izzid... Pa tudi razdalja ne predstavlja izziva(živim v Konjicah),saj 90% vsega uredimo preko maila in tel.pogovora-za ostalo pa se z največjim veseljem zapeljem do prestolnice 🙂

Tomi Ravnjak 2022

Toplo priporočam vsem,ki potrebujejo odvetniško pomoc! Odvetniška pisarna Prostran je naslov, kjer stranke niso samo številke, temvec si obravnavan predvsem kot človek. Pravi naslov za vsakega,ki potrebuje nasvet, pravno pomoc, prijaznost,odzivnost, in predvsem znanja in izkusenj na razlicnih podrocjih. Celotna ekipa zaposlenih delujejo zelo strokovno,prisluhnejo,obravnavajo stranko zelo profesionalno,clovesko in kar se da v krajsem casu! Danes je zelo težko priti do odvetnika, ki ne opravlja dela samo zaradi denarja, ampak tudi zato da cloveku dejansko pomaga. Iz izkusenj toplo priporocam vsakomur, ki potrebuje pomoc pri kakrsnikoli odskodnini,da se obrne na odvetnisko pisarno Prostran, nebo vam zal!

Suzana Sušak 2024

Jaz sem Bil zelo zadovoljen z njegovimi uslugami vse smo hitro rešili zato priporočam tega odvetnika vsakemu.l.p.

Besim Selman 2022

V današnjem času ko smo samo številke redko srečaš ljudi katerim nekaj pomeniš in kateri so ti pripravljeni pomagati. Kar se tiče Kristjana in njegovega dela lahko rečem da trenutno ne obstaja oseba katera je na svojem področju tako strokovna, poštena, korektna in kateri je mar za ljudi. Ostani takšen kot si.

Dušan Vickovič 2021

Najboljši odvetnik‼️ Celotni kolektiv je super

Velida Velida 2022

Hvala g. Kristijan Prostran in Vaši ekipi za vaš trud, odgovornost in prizadevno delo ! Z vsem spoštovanjem!

Darja Zgonc 13 Januar 2023

Najbolj korekten odvetnik v Ljubljani

Sergio Horvat 2021

Za pomoč sem se obrnila na to odvetniško pisarno. Tako zadovoljna nisem bila še nikjer. Lepo so me sprejeli, razložili in obravnavali. Popolnoma vsi s katerimi sem bila v stiku. Zato jih priporočam vsem, ki njihovo pomoč potrebujete.

Stefka Bukovec 2023

Res človeška odvetniška družba! Nudijo kompletno storitev od začetka do konca...vodijo in usmerjajo te skozi celoten proces...skrbijo za vsak korak. Maksimalno so se potrudili in se držali vseh dogovorov, ter popolnoma zadovoljili moja pricakovanja!

David 2021

Z odvetnikom Kristijan Prostran-om in njegovo odvetniško družbo sodelujem že vrsto let. Lahko rečem, da so na svojem področju vrhunski in jih priporočam vsakomur, ki potrebuje tovrstne storitve. Maksimalna angažiranost, strokovnost in ažurnost je prisotna od prvega kontakta z njimi, pa do samega zaključka primera. Skratka vse pohvale!!!

Kelim bektaševič 2021

Strokovnost in odzivnost na najvišjem nivoju sta vrlini, ki ju v današnjem času premorejo le največji. In Odvetniška družba Prostran brez dvoma je vzorčni primer vrhunske organizacije. Močno priporočam, da se obrnete na njih.

Niko rac 2021

Zelo strokovno in odlično opravlja svoje delo.Prisluhne stranki in se maksimalno potrudi. Priporočam vsem, ki res potrebujete odlične in strokovne odvetniške storitve da se obrnete na Gospoda Kristijana. Lp Miha

Michy 2021

Globoko priporočam vsem, ki potrebujejo odlične odvetniške storitve, da se obrnejo na g. Kristjana, ki je profesionalen, kakovosten, strokoven, terminsko prilagodljiv, vedno prisluhne svoji stranki ter se maksimalno potrudi za čim boljši izid v postopku obenem pa te vodi čez celoten postopek.

Boris Mikolič 2021

Izjemno prijazen in strokoven odvetnik, vedno na voljo za nasvet ali posvet, terminsko prilagodljiv in obvlada svoj posel. Tudi osebje prijazno in odzivno, vedno je vse potekalo brez problemov in tako kot smo bili dogovorjeni. Priporočam brez pomislekov!

Medeja kk 2021

Ažurnost, prijaznost, doslednost in vrhunska komunikacija so le nekatere izmed besed, ki bi opisale g. Kristijana Prostorana in njegovo ekipo. Nadvse zadovoljen in priporočilo vsakemu, ki rabi pravno pomoč!

Kristijan Kavšek 2023

Super je svetovanje odvetnik in vsa ekipa.

Danijela Tišma 2023

Vrhunsko kakovostna odzivnost in pripravljenost odvetnika Kristjana in njegove ekipe. Priporocam, če tudi samo za nasvet.

Mojca 007 2022

Odlično strokovno

Jan Kotnik 2023

Zelo dobra diskretna postrežba in prijazno osebje. Zelo profesionalno. Zadovoljivo.

Miha Nograšek 2022

Številka ena na svojem področju.

Miha Koveš 2021

Nadvse strokovni, prijazni, odzivni. Same pohvale, toplo priporocam vsem In vsakomur.

Anja Burja 2020

Odličen, odvetnik z veseljem priskočil na pomoč in na koncu se je tudi vse uredilo. Odvetnik na mestu.

Aleksandra Stankov 2022

Zelo strokovno mnenje. Prijaznost in pripravljenost za pomoč. Zelo priporočam Sandra

Sandra Nemec 2021

Odvetnik, ki se maksimalno angažira za stranko, pripravljen svetovati in pomagati po svojih najboljših močeh!

Adel Fejza 2021

Free
legal consultation

We offer you in the following cases:
   - if you have been physically injured:
        • in a traffic accident, at workplace, on public property or on             private property
        • if you have accident insurance
        • if you have insurance for surgeries, serious illnesses
           except when additional expert opinion is needed,
           and other types of insurance for bodily injuries
        • in a maritime accident damage caused by the owner
           or operator of the vessel
        • during an assault or brawl
    - if you have been a victim of medical malpractice except      when additional expert opinion is needed
    - if you, as a legal entity or a self-employed individual, have suffered       material or non-material damage (except when additional expert      opinion is needed)
    - if you have suffered damage as an individual due to professional       errors in various professions
    - and in other cases of claiming compensation, when the lawyer       and the client agree
Your information
Describe your case in more detail
We offer you in the following cases:
   - if you have been physically injured:
      • in a traffic accident, at workplace, on public property or on private property
       • if you have accident insurance
       • if you have insurance for surgeries, serious illnesses (except when additional expert opinion is needed), and other types of insurance for bodily injuries
       • in a maritime accident (damage caused by the owner or operator of the vessel)
       • during an assault or brawl
   - if you have been a victim of medical malpractice (except when additional expert opinion is needed)
   - if you, as a legal entity or a self-employed individual, have suffered material or non-material damage (except when additional expert opinion is needed)
  - if you have suffered damage as an individual due to professional errors in various professions
   - and in other cases of claiming compensation, when the lawyer and the client agree
Your information
Describe your case in more detail