Strokovnjaki

V Odvetniški družbi Prostran se že več kot dvajset let ukvarjamo zlasti z odškodninskim pravom (in s tem povezanim zavarovalnim pravom, pravom o prekrških in kazenskim pravom). To nam omogoča, da strankam zagotavljamo hitre in istočasno strokovne storitve. S strankami vzpostavimo in ohranimo pristne odnose in smo lahko dosegljivi.

Zaradi hitrih družbenih sprememb se hitro spreminjajo zakoni in podzakonski predpisi. Poleg tega se uredbe EU uporabljajo neposredno. Družbenim spremembam sledijo ravnanja ljudi in posledično zavarovalnice pogosto spreminjajo in zaostrujejo splošne in posebne pogoje, ki so sestavni del zavarovalnih pogodb. Za zagotavljanje kakovostnih odvetniških storitev je zato nujna usmerjenost na ožje pravno področje.

V Odvetniški družbi Prostran vlagamo odškodninske zahtevke tudi v tuje države in zastopamo oškodovance (domače in tuje), ki vlagajo odškodninske zahtevke in tožbe zoper zavarovalnice v Republiki Sloveniji ob uporabi tujega prava (madžarsko pravo, italijansko pravo, nemško pravo, pravo BiH, hrvaško pravo…).

V odškodninskih zadevah in v zadevah za ureditev zavarovalnin (prometne nesreče, delovne nezgode, poškodbe na javnih površinah, poškodbe na zasebnih površinah, izbrisani, nezgodna zavarovanja…) BREZPLAČNO SVETUJEMO, ali je stranka upravičena do odškodnine oziroma zavarovalnine. V teh zadevah STORITVE ZASTOPANJA DO ZAKLJUČKA ZADEVE NE ZARAČUNAMO.

Če nam čas dopušča, sprejemamo tudi stranke, ki potrebujejo pravne storitve z ostalih pravnih področij (kazensko,  delovno, obligacijsko, gospodarsko pravo).

Zagotovite si brezplačno svetovanje
  • +386 (0)51 319 111

Kontaktirajte nas preko telefona, elektronske pošte ali spodnje povezave.

Kako vam lahko pomagamo?

Pišite nam, če želite prejeti brezplačni pravni nasvet o možnosti uspeha iz področja odškodninskega  prava.

Ste pripravljeni na naslednji korak?